Floraconcepts 2.0

21 juni 2017

Floraconcepts: applicatie voor een fleurige inrichting!
Selecteer de planten en de potten van je keuze, voeg een achtergrond toe en vorm snel de ideale combinatie! De fraaie resultaten deel je eenvoudig met de klant.

Wat is Floraconcepts?
Floraconcepts is een webapplicatie die ontwikkelt is door Floral Innovations. De applicatie biedt je de mogelijkheid om talloze planten, potten en etiketten met elkaar te combineren, om zo tot de beste samenstellingen en schapvoorstellen te komen. Door een achtergrond aan je creaties toe te voegen, krijg je een duidelijke impressie van hoe het geheel er in de praktijk uit zal gaan zien. Zo weet je altijd van te voren waar je aan toe bent. Je kunt eindeloos combineren; net zo lang totdat je de perfecte combinatie gevonden hebt!

Hoe werkt het?
De webapplicatie is eenvoudig in gebruik. Nadat je bent ingelogd, kun je gelijk aan de slag. Je start een nieuw project op, combineert de planten en de potten die je gebruiken wilt en plaatst ze op een display naar keuze. In een aantal een aantal muisklikken heb bouw je de mooiste schappresentaties!

Je kunt je projecten direct opslaan als PNG- of als JPG-bestand. Je opgeslagen creaties vind je vervolgens terug in de galerij. Om overzichtelijk te werk te gaan, kun je alles netjes indelen in mappen. Je kunt op ieder gewenst moment je projecten weer openen, bijvoorbeeld om ze af te maken of om de laatste aanpassingen door te voeren. Zodra alles naar wens is, deel je het resultaat eenvoudig direct vanuit de applicatie met de klant.

We beschikken over een database met duizenden planten en potten, waardoor ontzettend veel combinaties mogelijk zijn. Mocht je toch iets missen, dan kun je altijd je eigen afbeeldingen uploaden. Wij verwerken je inzending handmatig en binnen 24 uur vind je jouw afbeelding terug in de lijst!

Wat zijn de voordelen?
Met behulp van onze webapplicatie kun je op een aantrekkelijke manier de verschillende mogelijkheden aan de klant presenteren en op basis hiervan samen tot een nóg beter resultaat komen. Het bieden van deze service is voor de klant enorm handig en biedt zekerheid. Je doet net dat beetje extra voor de klant, wat kan zorgen voor een toename van de verkoopcijfers. Daarnaast bespaart het vele monsters wat niet alleen kostenbesparend is, maar ook nog eens duurzaam.

Je kunt samen met de klant aan tafel combinaties te maken, het resultaat naar de klant toe te sturen, of alles persoonlijk presenteren bij een volgende afspraak. Zo is er altijd een passende oplossing te vinden.

Waarom nu?
Veranderende tijden vragen om nieuwe oplossingen. Bij Floral Innovations gaan we mee met de tijd waarin digitalisering een steeds grotere rol speelt, óók binnen de wereld van de flora. Onze applicaties zijn volledig ingericht op de huidige ontwikkelingen en zijn van alle digitale gemakken voorzien. We stoppen dezelfde bloemen als het ware in een nieuwe vaas.

Nieuwsgierig geworden? Probeer onze applicatie nu gratis uit door hier te klikken!

WhatsApp icon

Chat met ons via WhatsAPP