Floracontent

E-COMMERCE IN DE SIERTEELT

De online verkoop van bloemen en planten ontwikkelt zich razendsnel. De kweker en de consument zijn onmisbare schakels in dit opkomende kanaal. Floracontent levert alle digitale diensten die nodig zijn om kweker en consument optimaal online samen te brengen.

Wanneer je consumenten vraagt waar ze naar zoeken als ze online kopen, dan zegt 85%: productinformatie. Floracontent levert tekst, beeld en productspecificaties om consumenten zo volledig mogelijke informatie te geven. Minder afhakers, meer verkopen!

PRODUCTCONTENT

PRODUCTCONTENT

Floracontent levert meer dan alleen webshops. Wij geloven in het verkopen van bloemen en planten op meerdere kanalen en hebben daar slimme software voor ontwikkeld.

Eén database met alle producten die je automatisch naar meerdere verkoopkanalen kunt sturen. Zo vul je in 1x je webshop, verkoop je op bol.com en amazon, en je kunt de productinformatie naar (online) retailers sturen. De orders komen centraal binnen in het door Floracontent ontwikkelde Order Management Systeem (OMS), wel zo handig!

Meer weten?

FULFILMENT

Naast de techniek om kweker en consument samen te brengen moet de plant of het boeket nog ingepakt en verstuurd worden.

Zelf doen of uitbesteden? Floracontent helpt je graag verder. Wij werken samen met diverse fulfilment bedrijven die gespecialiseerd zijn in het inpakken en versturen van bloemen en planten.

Demo aanvragen

Laten we onze talenten bundelen!

Neem contact met ons op en geef je bedrijf een boost.
WhatsApp icon

Chat met ons via WhatsAPP