FloriScan

SCAN, LEER, GENIET.

Voorkom twijfel tijdens de aankoop door FloriScan! Dit is hét digitale sierteeltproduct in de vorm van een QR-code die u ondersteunt bij het verstrekken van specifieke plant- en verzorgingsinformatie aan de consument.

Ga naar floriscan

Overtuig de onzekere
consument!

Wist je dat veel klanten de aankoop van een plant vermijden uit angst dat ze niet goed voor de plant kunnen zorgen? Ondanks alle beschikbare informatie voelen veel mensen zich nog onzeker bij de aankoop van een plant, niet alleen over de verzorging, maar bijvoorbeeld ook over giftigheid, duurzaamheid of herkomst.

Met FloriScan krijgen consumenten direct, via een snelle scan, alle essentiële informatie over hun plant: van verzorgingstips tot achtergrondverhalen en leuke weetjes.

Hoe het werkt

Het proces is eenvoudig! Een etiket, sticker of hoes wordt voorzien van een QR-code. De consument scant deze code en wordt direct naar een gepersonaliseerde Floricloud-pagina geleid met alle relevante informatie over plant en merk.

1

Selecteer een product uit uw assortiment

Kies een opvallend product uit uw assortiment dat de aandacht verdient. Maak het aantrekkelijker met onze QR code service.

Spreek de taal van uw klant

Kies uit verschillende talen om ervoor te zorgen dat de QR code service aanslaat bij de doelgroep.
2
3

Inhoud en ontwerp op maat

Laat de details aan ons over. Wij regelen vakkundig de inhoud en het ontwerp van de QR-pagina's en zorgen zo voor een naadloze en boeiende gebruikservaring.

Ontvang een maandelijks overzicht

Blijf geïnformeerd en proactief. Ontvang maandelijkse datarapporten die waardevolle inzichten geven in klantinteracties, zodat je strategieën kunt verfijnen.
4

Case Study

Laten we onze talenten bundelen!

Neem contact met ons op en geef je bedrijf een boost.
WhatsApp icon

Chat met ons via WhatsAPP