Floraconcepts

Professionele en vakkundig bewerkte afbeeldingen zeggen meer dan 1.000 woorden. Maak zelf de perfecte plant-pot combinatie, plaats die in de gewenste setting op website of webshop en creëer het wow effect bij uw klanten.

Hoe ziet mijn product eruit in het winkelschap? Niet achteraf zien hoe het uitpakt, maar vooraf visualiseren, dat kan met onze Display Creator. De applicatie maakt het mogelijk een kar of schap naar smaak met potten en planten te vullen en deze in een achtergrond naar keuze te uploaden. Geholpen door onze slimme software wordt kiezen eenvoudig en vindt u in no time de perfecte look & feel.

Floraconcepts

Onze visie

In een snel veranderende wereld geloven wij dat de handel in bloemen en planten meer en meer visueel en data gedreven zal zijn.

Verkoop verdwijnt niet, verkopers verdwijnen niet. Het is de wijze hoe we handel doen die veranderd. Om van waarde te blijven in een technologie-gedreven wereld, moeten verkoopteams leren om hun expertise te combineren met nieuwe digitale hulpmiddelen die ze sneller, slimmer en effectiever zal maken.

De voordelen van Floraconcepts

Door het ontwikkelen van slimme visualisatietools  is Floraconcepts de ideale partner voor het opzetten van schapplanningen.

  • uniforme schappresentaties door digitale schapvisualisatie
  • hogere verkoopconversie uit monstering = duurzaam
  • interactieve informatie uitwisseling tussen kweker en retailer
  • meer kennis van de klant = meer verkopen
  • minder specifieke kennis van het assortiment nodig

Let's make something great together

Get in touch with us and send some basic info to help us boost your business
WhatsApp icon

Chat met ons via WhatsAPP!