FloraConcepts

ONLINE VISUALISATIE PLATFORM VOOR DE SIERTEELT

 Hoe mooi een product straks in het winkelschap staat kunnen we je wel vertellen, maar waarom zouden we dit niet meteen laten zien? Dat is wat Floraconcepts mogelijk maakt. Maak zelf de perfecte plant-pot combinatie, plaats die in de gewenste setting en creëer het wow-effect bij je klanten..

Floraconcepts maakt het mogelijk om een kar of schap naar eigen smaak met potten en planten te vullen en deze in een achtergrond naar keuze te uploaden. Door onze slimme software wordt kiezen eenvoudig en vind je in no time de perfecte look & feel voor jouw winkelschap.

Demo aanvragen

Onze visie

Wij geloven dat de handel in bloemen en planten steeds meer visueel en datagedreven wordt. Om van waarde te blijven in deze technologische wereld, is het belangrijk dat verkoopteams hun expertise leren te combineren met nieuwe digitale hulpmiddelen. Die verandering betekent sneller, slimmer en effectiever werken.

Door onze slimme visualisatietools is Floraconcepts dé ideale software voor het opzetten van schapplanningen en category management.

NIEUW IN FLORACONCEPTS

Florastock - Standaard foto's van planten

Goede productfoto’s zijn de basis voor een digital assortiment bij Floraconcepts. Heeft u geen plantfoto’s bij de hand of zoekt u een specifieke plant in het juiste stadium, dan kunt u vanaf nu eenvoudig foto’s vinden in Florastock! Florastock is een beeldbank – exclusief voor Floraconcepts gebruikers – met meer dan 2.500 standaard foto’s van kamer- & tuinplanten.

De functionaliteiten Floraconcepts

Door onze slimme visualisatietools is Floraconcepts de ideale partner voor het opzetten van schapplanningen.

  • Combinator: Combineer en configureer uit duizenden potten en planten de ideale pot-plant-combinatie.
  • Display Creator:  Hoe ziet mijn product eruit in het winkelschap? Niet achteraf zien hoe het uitpakt, maar vooraf visualiseren.
  • Showcase: Creëer ecommerce en sfeerafbeeldingen van jouw producten voor bijvoorbeeeld veilingklok, aanbodsbank of webshop.
  • Catalog: Een complete mediatheek waarin al jouw afbeeldingen overzichtelijk en eenvoudig te filteren zijn.
Demo aanvragen

Laten we onze talenten bundelen!

Neem contact met ons op en geef je bedrijf een boost.
WhatsApp icon

Chat met ons via WhatsAPP