Team Logo Floral Innovations work
the power of
we

Team

Michiel Kuipers

Strategy "Dit moet slimmer kunnen"

Michiel is de oprichter van Floral Innovations. Als kenner van de sector legt hij verbanden tussen sierteelt, sales en automatisering. Ziet soms kansen en ontwikkelingen, voordat anderen erin geloven. Michiel is de link van onze klanten naar het team, maar ook een verbinder tussen onze klanten. Slimmer samenwerken, zonder elkaar te beconcurreren, dit is een gedachte die Floral Innovations omarmt.

Julia Engel

Business Development "Dat ga ik uitzoeken."

Julia is de belangrijke schakel tussen theorie en praktijk. Ze staat in nauw contact met de klanten van Floral Innovations en voelt feilloos aan hoe complexe techniek in de dagelijkse praktijk kan worden toegepast. Altijd onderweg en in contact met onze klanten zorgt zij dat projecten daadkrachtig en met heldere communicatie worden gerealiseerd.

Tom Pragt

Online sales "Amazontomdotcom"

Floral Innovations werkt nauw samen met Tom van Tommjo BV. Tom is een doorgewinterde amazon en bol expert en helpt klanten van Floral Innovations verder met succesvolle verkoop van planten op onder andere deze marktplaatsen. En andersom voorzien wij de klanten van Tommjo weer van de mooiste productcontent. En dan zitten we ook nog eens in hetzelfde kantoor. Een plekje op onze teampage waardig!

Inna Kosnitska

Design "Sure, we can do!"

Inna is sinds jaar en dag onze rots in de branding met betrekking tot grafische vormgeving voor zowel digitaal als print. Door haar jarenlange ervaring bij Floral Innovations weet ze projecten altijd van een stijlvolle grafisch invalshoek te voorzien Denkt graag mee op UX vlak en houdt ons allemaal scherp onze software zo gebruiksvriendelijk mogelijk vorm te geven.

Maarten van kessel

Development "Het kan, maar heb je gedacht aan..."

Maarten vormde samen met Michiel en Stein de basis van Floral Innovations. Vanaf dag 1 werkt Maarten aan het platform Floraphoto.io en ontwikkelt samen met het team webprojecten en applicaties. Hij overziet complexe projecten en denkt vaak een stap verder. Zo zorgt hij dat er voor elk project een stevig fundament staat dat toekomstbestendig is en waar verder op kan worden gebouwd.

Veselina Bahchevanova

Design "I think it can be ready soon"

Veshi is een uiterst effectieve designster die vanuit een styleguide of brandboek de tofste designs maakt voor online toepassingen. Websites, applicaties, socials en nieuwbrief vormgeving? Veshi is your girl!

Stein Bosch

Development "Alles kan!"

Samen met Michiel en Maarten vormde Stein de basis van Floral Innovations. Hij werkt sinds dag 1 aan de (door)ontwikkeling van Floraconcepts en heeft doen uitgroeien tot een waar platform met vele gebruikers. Stein gaat uitdagingen niet uit de weg en maakt technisch het onmogelijke mogelijk.

Rosella Moens

UX/UI Design “Ik heb meerdere designs gemaakt“

Een frisse wind in het team: Rosella Moens! Rosella versterkt het FI team twee dagen per week - naast haar studie. Rosella is thuis in grafische vormgeving, UX/UI design en beschikt over de nodige kennis voor technische implementatie. Samen met Maarten en Stein zorgt zij ervoor dat de webprojecten van onze klanten worden uitgevoerd met de nieuwste technieken & ideeën.

Benieuwd wat wij
hebben gemaakt?

WhatsApp icon

Chat met ons via WhatsAPP