Team Logo Floral Innovations work
the power of
we

Team

Michiel Kuipers

Strategy "Dit moet slimmer kunnen"

Michiel is de oprichter van Floral Innovations. Als kenner van de sector legt hij verbanden tussen sierteelt, sales en automatisering. Ziet soms kansen en ontwikkelingen, voordat anderen erin geloven. Michiel is de link van onze klanten naar het team, maar ook een verbinder tussen onze klanten. Slimmer samenwerken, zonder elkaar te beconcurreren, dit is een gedachte die Floral Innovations omarmt.

Tom Pragt

Online sales "Amazontomdotcom"

Floral Innovations werkt nauw samen met Tom van Tommjo BV. Tom is een doorgewinterde amazon en bol expert en helpt klanten van Floral Innovations verder met succesvolle verkoop van planten op onder andere deze marktplaatsen. En andersom voorzien wij de klanten van Tommjo weer van de mooiste productcontent. En dan zitten we ook nog eens in hetzelfde kantoor. Een plekje op onze teampage waardig!

Inna Kosnitska

Design "Sure, we can do!"

Inna is sinds jaar en dag onze rots in de branding met betrekking tot grafische vormgeving voor zowel digitaal als print. Door haar jarenlange ervaring bij Floral Innovations weet ze projecten altijd van een stijlvolle grafisch invalshoek te voorzien Denkt graag mee op UX vlak en houdt ons allemaal scherp onze software zo gebruiksvriendelijk mogelijk vorm te geven.

Maarten van kessel

Development "Het kan, maar heb je gedacht aan..."

Maarten vormde samen met Michiel en Stein de basis van Floral Innovations. Vanaf dag 1 werkt Maarten aan het platform Floraphoto.io en ontwikkelt samen met het team webprojecten en applicaties. Hij overziet complexe projecten en denkt vaak een stap verder. Zo zorgt hij dat er voor elk project een stevig fundament staat dat toekomstbestendig is en waar verder op kan worden gebouwd.

Veselina Bahchevanova

Design "I think it can be ready soon"

Veshi is een uiterst effectieve designster die vanuit een styleguide of brandboek de tofste designs maakt voor online toepassingen. Websites, applicaties, socials en nieuwbrief vormgeving? Veshi is your girl!

Stein Bosch

Development "Alles kan!"

Samen met Michiel en Maarten vormde Stein de basis van Floral Innovations. Hij werkt sinds dag 1 aan de (door)ontwikkeling van Floraconcepts en heeft doen uitgroeien tot een waar platform met vele gebruikers. Stein gaat uitdagingen niet uit de weg en maakt technisch het onmogelijke mogelijk.

Rosella Moens

UX/UI Design “Ik heb meerdere designs gemaakt“

Een frisse wind in het team: Rosella Moens! Rosella versterkt het FI team twee dagen per week - naast haar studie. Rosella is thuis in grafische vormgeving, UX/UI design en beschikt over de nodige kennis voor technische implementatie. Samen met Maarten en Stein zorgt zij ervoor dat de webprojecten van onze klanten worden uitgevoerd met de nieuwste technieken & ideeën.

Isa Verzeilberg

Marketing & Communicatie 'Consistentie boven alles'

Een nieuwe energieke toevoeging aan het Floral Innovations-team is Isa Verzeilberg. Ze brengt haar enthousiaste houding naar haar rol binnen de marketing van Floral Innovations, want naast haar marketingstudie streeft ze ernaar deze kennis toe te passen binnen het bedrijf. Gedreven om te leren en te groeien, zal Isa samen met het team van Floral Innovations uitkijken om nieuwe creatieve doelen te bereiken en marketingstrategieën in de praktijk te brengen.

Jay Buis

Prompt engineer / AI 'Efficientie is cruciaal'

Jay Buis, een ervaren expert in digitale marketing en het maken van WordPress-websites, heeft zich ontwikkeld tot een toonaangevende Prompt Engineer. Zijn uitgebreide ervaring met ChatGPT Premium, goed voor meer dan 500 uur, heeft zijn expertise in door AI aangestuurde chatbotconfiguraties versterkt. Jay belichaamt zijn overtuiging dat "Efficiëntie cruciaal is." Zijn aanpak combineert innovatieve oplossingen met gestroomlijnde processen, wat zorgt voor uitzonderlijke resultaten in het landschap van AI en digitale marketing.

Benieuwd wat wij
hebben gemaakt?

WhatsApp icon

Chat met ons via WhatsAPP