Pottery Direct

app  /  web

Website vol inspiratie

Pottery Direct was 7 jaar geleden één van de eerste klanten van Floral Innovations. Trots en dankbaar zijn we dat ze nog steeds klant zijn en dat we een nieuwe corporate website voor ze hebben mogen bouwen.

Een site vol inspiratie voor kweker en exporteur. Zoek de mooiste potten uit in de eindeloze catalogus en probeer ze directe met (eigen) planten. Scroll door moodboards en bekijk de laatste trends op het gebied van potten en interieur. En wat dacht je van de revolutionaire online tegeldoos? Bekijk, sorteer en combineer de mooiste kleuren en creëer zo jouw unieke kleurenpalet aan potten.

bekijk potterydirect.nl

Maatwerk Wordpress website met Floraconcepts integratie

Potterydirect.nl is een op-en-top maatwerk website geoptimaliseerd voor desktop, tablet en smartphone. Met een directe floraconcepts integratie kunnen gebruikers de pot-plant-configurator met het uitgebreide assortiment van Pottery Direct direct op haar planten proberen. In combinatie met de digitale kleurtegeldoos en de actuele trendinformatie is potterydirect.nl een waar inspiratieplatform voor kweker, exporteur en retailer. Website is gebouwd op een WordPress cms wat het supereenvoudig maakt om alle content up-to-date te houden.

Onze klanten zijn ons visitekaartje

Referenties

Laten we onze talenten bundelen!

Contact

Stuur een bericht

    WhatsApp icon

    Chat met ons via WhatsAPP