Wurpel! bloembinders

web

Wurpel! Bloembinders is al 35 jaar een begrip in de regio Hoofddorp. Voor exclusieve bloemen, bloemstukken en accessoires van de beste kwaliteit ben je bij hen aan het juiste adres. Met minder dan dat neemt Wurpel! absoluut geen genoegen. En in dat laatste konden we elkaar de hand schudden. Toen het tijd was voor een nieuwe website, hebben wij ónze expertise dan ook vol passie ingezet voor het realiseren van een prachtig online visitekaartje voor dit mooie bedrijf.

Kleurrijk en smaakvol

Bij de ontwikkeling van de website stond, naast een prachtig design, gebruiksvriendelijkheid voorop. Het resultaat is een duidelijke, kleurrijke site waar de passie vanaf spat. Chique donkere grijs- en blauwtinten worden afgewisseld met knallende foto’s van de meest prachtige bloemstukken, perfect aansluitend bij de huisstijl van Wurpel!

Wat hebben we gedaan

  • Design en ontwikkeling van een prachtige website die perfect bij de huisstijl van Wurpel! bloembinders past. Zoals klanten van ons gewend zijn, is de site duidelijk, gebruiksvriendelijk en wordt deze op alle denkbare devices perfect weergegeven. Bekijk de Wurpel! website hier.
Onze klanten zijn ons visitekaartje

Referenties

Laten we onze talenten bundelen!

Contact

Stuur een bericht

    WhatsApp icon

    Chat met ons via WhatsAPP