Maxifleur

app

Dé expert in kunstplanten

Maxifleur is een bedrijf dat hoogwaardige kunstplanten produceert die niet van echt te onderscheiden zijn. In veel hotels, kantoren, horeca en ook steeds vaker in huis zijn de kunstplanten te vinden! Om consumenten nog beter te informeren en inspireren mag Floral Innovations Maxifleur ondersteunen in het maken van banners, productafbeeldingen en sfeersettings.

Maxifleur kwam naar ons met de uitdaging om consumenten op een zo gebruiksvriendelijk mogelijke manier de Wally wandpotten te laten combineren met planten, om zo een visueel aantrekkelijke oplossing te creëren. Met onze dienst Floraconcepts hebben wij een innovatieve configurator ontwikkeld.

Probeer onze configurator zelf

Gepersonaliseerde configurator

Deze configurator stelt consumenten in staat om te kiezen uit een groot assortiment kunstplanten en hoogwaardige Wally wandpotten. Het doel was om een intuïtief en visueel aantrekkelijk platform te bieden, waar gebruikers eenvoudig hun ideale combinatie van potten en planten kunnen samenstellen. Met deze tool kunnen consumenten hun perfecte combinatie ontwerpen, zonder enige moeite.

...

Onze klanten zijn ons visitekaartje

Referenties

Laten we onze talenten bundelen!

Contact

Stuur een bericht

    WhatsApp icon

    Chat met ons via WhatsAPP