Bakker.com

app  /  web

Wat zijn we trots op dit project voor Bakker.com! We bouwden voor hen een hele gave plant-pot-configurator die we ook geïntegreerd hebben in de webshop. Een innovatieve oplossing voor een innovatief bedrijf.

Visualiseren voor gevorderden

Bakker.com verkoopt de mooiste  planten online. Van mooie planten knapt ieder huis op, maar hoe zal die ene gave plant straks in jouw interieur staan? Dat is bij online shoppen toch wat lastiger voor te stellen. Daar ontwikkelden wij de plant-pot-configurator voor, waarmee klanten tot in detail kunnen visualiseren hoe de gewenste aankoop straks in hun eigen huis zal staan.

In de applicatie kun je de gewenste plantensoort selecteren, selecteren op de grootte van de plant én je kiest je favoriete bloempot. De door jou gemaakte combinatie kun je vervolgens visualiseren in prachtige interieurfoto’s in de stijl die bij jouw woning past; van industrieel tot romantisch en alles wat daar tussenin zit. Je kunt zelfs een foto van je eigen interieur uploaden zodat je helemaal zeker bent van je zaak. De planten worden op schaal in de foto geplaatst zodat je precies weet hoe deze straks ook bij jou in huis staan. De prijs van de door jou gekozen combinatie wordt meteen vermeld, net als de precieze afmetingen van de plant: klaar om te bestellen!

Wat hebben we gedaan

  • Strategie, design en ontwikkeling van de pot-plant-configurator
  • Implementatie van de configurator in de webshop
Onze klanten zijn ons visitekaartje

Referenties

Laten we onze talenten bundelen!

Contact

Stuur een bericht

    WhatsApp icon

    Chat met ons via WhatsAPP