Tuin planner app

app  /  ecommerce

De visuele tuin planner

Een vierkante meter planner met Floraconcepts als basis…

De My Perfect Garden vierkantemeter app is een webapp die u helpt de perfecte tuin border te ontwerpen. De technologie en de visualisatie zijn gebaseerd op een maatwerkintegratie van Floraconcepts. Experimenteren met verschillende planten en stijlen is het idee achter de Perfect Garden app.

De vierkante meter app geeft u de mogelijkheid om vaste planten, grassen en fruitbomen “visueel” naast elkaar te planten in tuinperken van verschillende afmetingen.

Nu testen

Haal het beste uit je tuin

Het plannen van een tuin is nooit een gemakkelijke taak geweest…. tot nu!

Iedereen kent het vast wel: je hebt een plekje in de tuin, maar geen idee waar je moet beginnen: Welke planten staan mooi bij elkaar? En hoe zorg ik ervoor dat mijn tuinperk er ook in de winter mooi uitziet?

Samen met My Perfect Garden hebben we een vierkantemeter app ontwikkeld waarin gebruikers een tuinperk van 1, 2 of 3 m² kunnen kiezen en het vervolgens ‘visueel’ kunnen beplanten. Samen met de experts van My Perfect Garden hebben we verschillende thematuinen gecreëerd die klanten kunnen gebruiken als uitgangspunt voor het plannen van hun eigen droomtuin.

Het enige wat u nog hoeft te doen, is met een muisklik de planten kiezen die u wilt!

Onze klanten zijn ons visitekaartje

Referenties

Laten we onze talenten bundelen!

Contact

Stuur een bericht

    WhatsApp icon

    Chat met ons via WhatsAPP