Social media pakketten

app  /  web

Besteed je social media uit aan Floral Innovations

Floral Innovations werkt met een unieke mix van mensen en kwaliteiten voor het ontwikkelen én uitvoeren van succesvolle social media campagnes. Van strategie tot tekst en design; bij ons ben je aan het juiste adres voor het uitbesteden van je social media marketing.

Van Facebook tot Instagram

Laten we als voorbeeld Breasy nemen. Voor dit hippe bromelia merk maken we alle content die op hun social media kanalen te vinden is. Zoekmachine optimalisatie, foto’s, video’s en teksten die aanzetten tot actie: we verzorgen het allemaal en nemen jou graag een hoop werk uit handen. We zorgen bijvoorbeeld dat we berichten op de meest effectieve tijden posten, maken content waar jouw doelgroep behoefte aan heeft en hebben steeds weer frisse ideeën om jouw volgers te verrassen.

Wat we doen en maken

  • Zoekmachine optimalisatie. Onze SEO specialist zorgt ervoor dat jouw bedrijf zo goed mogelijk vindbaar is op internet.
  • Foto’s. Gemaakt en/of bewerkt door onze designer, zodat deze helemaal in jouw huisstijl passen en de social media accounts eenheid en rust uitstralen. Toe aan een nieuwe huisstijl? Ook die kunnen we voor je maken.
  • Video’s. Van ultrakorte, verticale video’s voor bijvoorbeeld Instagram Stories, tot pakkende video’s die je ook op je website kunt gebruiken.
  • Pakkende teksten. Onze tekstschrijver schrijft bij elke post een actieve tekst die past bij jouw doelgroep.

Laten we onze talenten bundelen!

Neem contact met ons op en geef je bedrijf een boost.
WhatsApp icon

Chat met ons via WhatsAPP